Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Najvhodnejšie posilňovače pre posilňovanie brušných svalov

Najvhodnejšie posilňovače pre posilňovanie brušných svalov

Kto by nechcel mať vypracované brušné svaly, krásne vyrysované břišáky? S ich formovaním vám pomôžu posilňovača brušných svalov.

Základom je pravidelné cvičenie, brucho môžete cvičiť prakticky každý deň. Navyše brušné svaly, zvlášť tie hlboké, pracujú takmer pri každom cvičenie a posilňovanie. Pre efektívne posilňovanie břišáků môžete využiť posilňovacie stroje a pomôcky.

Posilňovacie lavice pre vypracované brušné svaly

Novinkou sú posilňovacie lavice v tvare "kolísky", ktoré slúžia k efektívnejšiemu posilňovaniu brušnej svalov a aj z neobľúbených sedov-ľahov (ako pre koho!) Urobia zábavné cviky. A hlavne veľmi účinné.

Typom je napr. AB Perfect. Jedná sa o posilňovacie a zároveň masážny prístroj. Navyše pri cvičení na ňom plne zamestnáte spodné, horné, stredné aj bočné brušné svalstvo.

Posilňovať brušné svaly môžete aj na klasické posilňovacie (polohovacie) lavicu.

Posilňovače brušných svalov podľa žien

Krásne a ploché bruško je vysnívaným cieľom aj hŕbu žien a tiež o ňom hojne diskutujú. Oceňujú posilňovača brušných svalov ako je vyššie zmienený AB Perfect, ktorý drží telo v správnej pozícii na cvičenie sedov-ľahov.

Cvičiť sa samozrejme dá aj bez strojov. Potom sú užitočné rôzne pomôcky, ktoré vám cvičenie uľahčia a s ktorými je posilňovanie břišáků komfortnejšie. Jedná sa o rôzne fitness podložky, karimatky, alebo záťažové podložky.

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

všetky novinky