Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Posilňovač prstov inSPORTline GR4503

Po devätnásťročnej pauze zapríčinenej zdravotnými problémami sa pokúšam opäť pokúšam vrátiť k posilovaniu a myslím, že nazačiatok je to veľmi dobrý produkt. Veľmi dobre sa s ním cvičí a oceňujem aj to, že sa predáva v pároch. Cvičenie s ním je doslova pôžitok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2013)

Spokojný s cenou aj s vyhotovením.

-



Recenzia Vzduchový veslovací trenažér inSPORTline Kobuko

Stroj sme raz dva postavili s manželom behom polhodiny. A potom už sme makali. Pre manžela je to vraj slabá záťaž takže ak chcete silnejšie asi voľte vodný. Inak stroj funguje perfektne :) dat 500 je celkom fuška :D

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.03.2020)



Recenzia Gymnastická lopta Super ball 85 cm

Posudzoval som cenu/kvalitu a oproti ponuke v zdravotnych potrebach fitlopta 85 cm za 41 Eur, mi toto absolutne vyhovuje.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Vlastnosti popisane v popise produktu sedia na vyrobok, Sme spokojny, Ja vyuzivam na sedenie a deti na cvicenie.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu je to super, veža nezaberá veľa miesta a je celkom robustná. Trocha sa ale "hýbe" a odporúčam koncentrované cvičenie s plynulým pohybom, nie som si istý, či by dlhodobo vydržala nejaké prudké výšvihy a podobne. Tiež sa skôr hodí pre menších - priemerných cvičencov, ak máte 185 a viac, porozmýšľal by som nad niečím väčším. Ja mám 190 a dá sa, ale vedel by som si predstaviť aj štedrejšie rozmery. Ak máte "bežných" 175-180 a 80 kíl tak bez obáv kúpte.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2014)

lacné, ľahká montáž - zvládne aj jeden človek bez problémov, prehľadný a jasný návod, kompaktné rozmery, sklápacie bradlá, robustná konštrukcia až na jeden detail dole.

konštrukcia sa mi zdá trocha nedotiahnutá, hlavne ten spoj dvoch častí hlavného nosného profilu na najviac namáhanom mieste. Mám 100 kíl tak uvidím, či to vydrží, profil je celkom hrubý, tak je to hádam dosť predimenzované a nezačne to po pár mesiacoch praskať. Tiež bradlá sú trocha úzke. Ja mám takmer 190 cm a je to tak na hranu pohodlného používania.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Posilňovač prsných svalov Body-Solid Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

veľkosť, nastavenie rýchlostí, výborné opierky na ruky, stabilita stroja

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

veľkosť, nastavenie rýchlostí, dobré držiaky na ruky



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2020)

veľmi skladný veľa možností konfigurácie dobrá regulácia odporu dlhá dráha pre sedenie

nesprávne meranie tepu u žien zložitejší prechod cez menu počítača nutnosť mať blízko elektrickú zásuvku



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Naozaj kvalitná, pekná a multifunkčná veža. Stabilná, netreba ju nijak uchytávať k podlahe. Je ľahká, prenášam si ju z jednej strany centra na druhú podľa potreby, sám a bez problémov. Bežne sa u nás na ňu vešajú ľudia o hmotnosti 80-100kg

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2017)

Pevnosť Multifunkčnosť Design Ľahká Stabilná Jednoduchá montáž Dobrý návod



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Používam ju dva týždne každý deň asi 5 min. Cítim sa oveľa lepšie. Určite odporúčam aj keď nemáte problémy s chrbticou. Kvalita je postačujúca, podľa mňa úplne zbytočné kupovať drahšiu. Som maximálne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2018)

Výhodný pomer ceny a kvality Úplne postačujúce na domáce použitie

Trochu neprehľadný návod na montáž



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia VibroGym inSPORTline Violet

3D vibrácie, stabilita, výkonnosť, dobrá cena, úspora miesta, prednastavené programy,jednoduché ovládanie,odporúčam aj pre kladný vplyv na zdravie- odhlieňovanie organizmu,...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2013)

3D vibrácie, stabilný, výkonný, design, prednastavené programy, jednoduché ovládanie

nič



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Stroj som si kúpil kvôli silným a opakovaným bolestiam chrbtice. Vnímam ho aj ako akútnu liečbu, ale hlavne ako výbornú prevenciu proti zablokovaniu stavcov. V kombinácii s cvičeniami a posilňovaním brušného a chrbtového stavca pomocou stroja "Posilňovač na brucho inSPORTline Work King" a aktívnym pohybom vonku (stačí aj rýchla chôdza alebo Nordic Walking) sa dá znížiť riziko zdravotných problémov vyplývajúcich z veku a nášho sedavého spôsobu života.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.03.2013)

Ľahká montáž, pevná konštrukcia, veľmi ľahko sa na nej cvičí. Skutočne dobre naťahuje chrbticu, dobrá altertnatíva proti tomu istému prístroju v drahých rehabilitačných strediskách.

Nemožnosť zložiť na prepravu. Naoizaj by pomohlo, keby som si napr. na predlžený víkend a pod. mohol stroj pohodlne zbaliť do kufra auta.



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

dobrá cena za jeden prístroj, ktorý má viac funkcií, cvičenie na ňom je veľmi jednoduchá a vhodná zrejme pre každého

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.03.2011)

efektívny prístroj, dobre skladovateľný, ľahký, má mnoho funkcií, ľahká montáž

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Gymnastická lopta s úchytkami 65 cm

Je to proste výborná zdravotná pomôcka pre mladých a hlavne pre starších ľudí, ktorí už nemajú toľko pohybu. Ale aj húpanie na tejto lopte je pre nás starších určitý pohyb a cítime, že sme niečo užitočné pre seba urobili.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.07.2010)

Výborná pomôcka hlavne pri bolesti bedrových kĺbov.Ja ju používam okrem cvičenia aj na sedenie pri práci s počítačom alebo pri sledovaní televízie /nie však dlhý čas, lebo všetkého veľa škodí/ , núti vás to sedieť vzpriamene , lepšie ako na stoličke s operadlo, alebo v mäkkom kresle.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Bezpečnostné remienky dostatočne nezaisťovali nohu, tak som si ich podľa rady inej "recenzentky" premiestnila bližšie k päte priamo na pedáloch. Ešte ich musím skrátiť, aby sa suchý zips viac prekrýval, ale to je malá nevýhoda, ktorá sa dá ľahko odstrániť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.08.2020)

Veslovací trenažér inSPORTline Ocean som si vybrala z dôvodu úspornosti miesta a tiež výhodnej ceny. Mám ho v kancelárii a môžem ho kedykoľvek použiť. Pri sedavom zamestnaní mi pomáha precvičiť všetky svaly. Ešte ho dlho nepoužívam, ale pociťujem, že ma menej bolieva chrbtica a po cvičení pociťujem viac energie. Určite odporúčam menej náročným zákazníkom, ktorí nepotrebujú na displeji ďalšie údaje, okrem počtu záberov alebo ubehnutého času.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Manželka je s ním veľmi spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.01.2020)

Dobre sa na ňom cvičí Možnosť zmeniť pozíciu nášľapov v závislosti od výšky človeka Tichý Robustný

Trochu zložitejšia a zdĺhavejšia montáž, ale nič také, čo by sa nedalo zvládnuť.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

ešte ho namám doma , ale ked sa to tak stane a bude mi tovar doručený vám určite napíšem svoj názor..inak stretla som sa s tymto výrobkom a veľmi ma zaujal a dokonca som ho vyskúšala a veľmi sa páčil.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2010)



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky