Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Výhodné pre domáce použitie. Ľahká manipulácia. Odporúčam pre pravidelné cvičenie v domácnosti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

nezaberá veľa miesta. je ľahko prenosný a zmontovateľný. 1. tento produkt som potrebovala pre rodinu.



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

na produkt ma upozornila reklama produkt som si pre seba zakúpila na jar tohto roku sformovanie postavy trvalo asi 2 mesiace, cvičila som 3 krát denne moje úspechy s cvičením si všimli aj ostatní a produkt si po mojom doporučení zakúpili 3 priateľky tento mesiac som produkt zakúpila pre švagrinú ako výborný darček pod stromček uvažujem aj nad kúpou ďalších produktov z Vašej ponuky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2009)

ľahko zložiteľné nezaberie veľa miesta cvičenie je jednoduché a veľmi účinné podarilo sa mi veľmi pekne sformovať postavu



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Vibračná plošina inSPORTline Lilly

Mám ho krátko, zatiaľ som spokojný. Spĺňa svoju funkciu. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Spĺňa svoju funkciu. Prijateľná cena.

Popis funkcie jednotlivých tlačítok na ovládacom paneli, by mal byť v návode podrobnejší.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Obchod odporúčam. Autotrakčné lehátko je veľmi dobrá pomocka na cvičenie pre ľudí ktorí majú problémy s chrbticou - platničky, skolióza ale aj na iné problémy. Vrelo odporúčam tento výrobok, je to stabilné lehátko so silnou konštrukciou, pekný dizajn.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.08.2015)

Rýchle doručenie - hneď na druhý deň. Kvalitné obrázky výrobku a popis. Záruka na 5 rokov pri tovare nad 159,60 Eura Doprava zadarmo.

Nesúlad poisu na web stránke s návodom na použite, čo sa týka nosnosti lehatka. Na web stránke je uvedené 150kg a v návode na použitie je 136 kg



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Produkt som si vybrala z dôvodu spevnenia brušných svalov. Pri cvičení ma vždy pobolieval chrbát a šija, nevedela som cvičiť správne a tento produkt je pre mňa ako stvorený. Pohodlné cvičenie s vynikajúcimi výsledkami, ktoré som dosiahla. Produkt je aj nenáročný na priestor a jednoduchý na zloženie a následne prípadne rozloženie a uloženie. Cena je vynikajúca!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2011)

Pohodlnosť, vynikajúce výsledky už po pár sériach cvičenia, vynikajúci stroj na brušné svaly, najlepší s akým som sa doteraz stretla a vyskúšala. ODPORÚČAM!



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia MultiTrainer inSPORTline - závesný posilňovací systém

Pouzivala som ho, ked som cvicievala s trenerom, tak som si multitrainer kupila pre vlastnu potrebu, velmi mi vyhovuje. Posilni jednym cvikom viac svalov a je to vyborna obmena, ak niekto dlohodobo cvici rovnake cviky - je to skvela zmena v cviceni. Multitrainer je lahky, skladny. Urcite by som ho odporucila ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.02.2012)

posilnuje vela svalov naraz

málo cvikov na DVD hlavne na zadok a nohy



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.04.2010)

-vynikajúce športové náradie, pri ktorom sa nenudíte, pretože môžete striedať viacero cvikov -šetrí čas aj peniaze, pretože nemusíte navštevovať fitnescentrum -nezaberá veľa miesta

-privítala by som možnosť , aby súčasťou dodávky tovaru boli aj náhradné (gumové spojky) časti, ktoré sú pri cvičení najviac namáhané, prípadne, aby som si ich v internetovom obchode mohla dokúpiť -nebolo by zlé, aby sa na športovom zariadení dali regulovať stupne záťaže (postupným pridávaním alebo odoberaním gumových spojok)



Recenzia Neoprénové závažie na členok a zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Trenazer vyzera a aj na skusenosti snim velmi dobrou kvalitou. Nepoznal by som rozdiel medzi domacim a profi trenazerom. Tesime sa na nasliapane kilometre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.01.2020)

kvalitne vypracovanie 18kg zotrvacnik Pocitac zakladnych udajov pre vysoke osoby do 210cm max. zataz 150kg clenstvo v klube gymbee Videotreningy v cene na 3mesiace

zatial nanachadzam



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Za tu cenu sa lehatko naozaj oplatilo, a ak ma niekto problemy s chrbticou, tak investicia 120 eur za to naozaj stoji.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2017)

Jednoduchost montaze - zvladol som to sam bez pomoci, zatial pouzivam kratko na posudenie ucinkov, avsak je to vyborny relax a po pouziti sa citim lepsie.

Lehatko sa neda zlozit a zabera v dome vela priestoru



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Vybrala som si práve tento produkt, aby mi pomohol odbúrať "vankúšiky" z kritických partii podľa dostupnej ceny . Cvičím na stroji každý deň pri televízori. S kúpou stroja som veľmi spokojná, kvalita výrobku a cena zodpovedá tomuto výrobku. Stroj funguje perfektne, ľahko a je to aj z časti zábava. Produkt je vhodný pre širokú vrstvu občanov - mladých, starších,ženy a mužov. Patrí cenovo medzi dostupné prístrojepre širokú verejnosť. Šetrí čas chodením do fitnes centra, keďže sa cvičí doma. S kúpou som veľmi spokojná i s kvalitou stroja. Vybrala som si tento produkt z dôvodu potreby sformovania postavy pomocou práve tohto produktu, že je lacný a nezaberie veľa miesta v izbe. Funguje dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Nákup je oveľa lacnejší ako v kamennom obchode. Páči sa mi rýchlosť dodania tovaru až domov. Komunikácia cez e-mail s Vašou firmou je perfektná.

Nemám žiadne pripomienky.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

ešte ho namám doma , ale ked sa to tak stane a bude mi tovar doručený vám určite napíšem svoj názor..inak stretla som sa s tymto výrobkom a veľmi ma zaujal a dokonca som ho vyskúšala a veľmi sa páčil.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2010)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky