Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento produkt som si vybrala kvôli tomu, že jeseň a zima nie je vhodná pre mňa na športovanie vonku a chcem na sebe pracovať, takže preto eliptical - na precvičenie celého tela. Dobre sa mi na ňom ťahá, tichý chod, pre tento typ som sa rozhodla viac-menej aj na základe recenzií a skutočne nesklamali, ľahká montáž, funguje presne tak, ako som očakávala, cena zodpovedá kvalite, pre mňa zatiaľ maximálna spokojnosť s kúpou.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

+ vzhľadovo pekný + ľahká montáž, zmontovali sme ho s manželom za cca 1 hodku, čo je super, návod veľmi dobre napísaný + absolútne bez jedinej chybičky, všetko dodané v poriadku + veľmi tichý chod, vôbec ho nepočuť



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia MultiTrainer inSPORTline - závesný posilňovací systém

chcel som si doma zacvičiť a nie som fanda činiek, toto spnilo moje očakávania hocikedy si dám doma 10-15 minút a hneď sa človek cíti lepšie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2014)

kvalitné prevedenie dá sa na tom precvičiť celé telo za chvíľu zavesenie na viac spôsobov je bezproblémové aj nadstavenie dĺžky

-



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Naozaj kvalitná, pekná a multifunkčná veža. Stabilná, netreba ju nijak uchytávať k podlahe. Je ľahká, prenášam si ju z jednej strany centra na druhú podľa potreby, sám a bez problémov. Bežne sa u nás na ňu vešajú ľudia o hmotnosti 80-100kg

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2017)

Pevnosť Multifunkčnosť Design Ľahká Stabilná Jednoduchá montáž Dobrý návod



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

Videla som ho u kamarátky, zaujal ma. Myslím, že aj svojou cenou a tým, že v byte nezaberá veľa mieste. No a hlavne sa zameriava na spevnenie problematických partií žien.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2011)

Myslím, že cvičenie na ňom nie je náročné hlavne z časových dôvodov, každý deň na ňom cvičím cca 3-4 krát asi minútu až päť. Výsledky som na sebe síce ešte veľmi nespozorovala, ale mám ho krátko. A hlavne nezaberá veľa miesta v byte.

Nezistila som nič proti, možno len to, že keď ma cvičenie omrzí, tak je dosť malý na odkladanie oblečenia.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Som úplný amatér, bez skúsenosti so strojmi na posilňovanie. Kúpil som si tento trenažér, aby som načisto nespuchol počas krízy na homeofficoch. Zatiaľ som na ňom odcvičil len tri rána. Pod nami bývajú dôchodcovia, ktorým vadí aj to, že chodíme po dlážke. Zatiaľ sa nesťažovali, lebo som preventívne dokúpil aj protišmykovú podložku. To odporúčam každému. Zjavne je to stroj pre začiatočníkov a 85 kilové lemry s veľkým pupkom ako som ja, takže ak si tiež taký, hurá do toho.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.04.2020)

cena nízka hlučnosť skladnosť



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.04.2020)

veľmi skladný veľa možností konfigurácie dobrá regulácia odporu dlhá dráha pre sedenie

nesprávne meranie tepu u žien zložitejší prechod cez menu počítača nutnosť mať blízko elektrickú zásuvku



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

S týmto strojom som spokojná, keďže mám problémy s chrbticou je pre mňa oveľa výhodnejšie praktizovať cviky na tomto stroji, ako brušáky, pri ktorých moja chrbtica trpí ešte viac.Páči sa mi, že stroj sa dá využiť viacúčelovo, čiže má záber na viacero telesných partií.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2016)

Viacúčelové využitie Podpora zdravia chrbtice



Recenzia Gymnastická lopta Super ball 85 cm

Posudzoval som cenu/kvalitu a oproti ponuke v zdravotnych potrebach fitlopta 85 cm za 41 Eur, mi toto absolutne vyhovuje.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Vlastnosti popisane v popise produktu sedia na vyrobok, Sme spokojny, Ja vyuzivam na sedenie a deti na cvicenie.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Dobré lehátko, avšak len pre tých ktorí majú dostatok voľného priestoru v byte, resp. dome. Keby som vedel že uvádzané rozmery v zloženom stave sú rozmery pred montážou, kedy je tovar v krabici, neobjednal by som ho. Teraz musím využiť možnosť vrátenia tovaru ktorý obchod InSportLine ponúka a pre toto ho hodnotím vysoko.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2014)

Veľmi pevná konštrukcia Porovnaním s lehátkom fy. Dolejší je výrazne prepracovanejšie, pohodlnejšie, jednoduchšie na obsluhu, sú tam dotiahnuté asi všetky detaily.

Slabý obal - po doručení bol obal spolu s polystyrénovou výplňou poškodený - vzhľadom na váhu produktu považujem jeho obal za nedostatočný. Treba mať vyhradené miesto na lavicu - po cvičení sa nedá zložiť - v malom byte je nemožné lavicu používať. Na stránke obchodu je uvedené: rozmery v zloženom stave: dĺžka 131 cm x šírka 77.5 cm x výška 14 cm avšak tieto rozmery sú vlastne rozmery krabice. Oproti lehátku fy. Dolejší to považujem za obrovskú nevýhodu, no na druhej strane je lehátko výrazne pevnejšie, kvalitnejšie, stabilnejšie a nemožnosť jednoduchého zloženia po použití, alebo na transport je daň za stabilitu a pevnosť celej konštrukcie.



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Je vhodný aj pre vyššie postavy, mám 193 cm a je dostatočne dlhý aj pre mňa, sedačka nenaráža do dorazu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2015)

dobrá cena vhodný na domáce použitie tichý možnosť rôznych cvikov, aj v stoji, vďaka "šlapkám" vpredu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Výhodné pre domáce použitie. Ľahká manipulácia. Odporúčam pre pravidelné cvičenie v domácnosti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

nezaberá veľa miesta. je ľahko prenosný a zmontovateľný. 1. tento produkt som potrebovala pre rodinu.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

vzhľadom na parametre dobrá cena, odporúčam

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2013)

stabilný, tichý, plynulý chod, jednoduchá montáž, ergonomicky vyhovuje - sklon a dlžka kroku....super

trochu ma mrzí, že po odbalení som objavila prasklinu v tvare L na plastovom kryte "tela" elipticalu. No očividne to nebola chyba pri doprave, lebo obal nebol poškodený. No keďže v praskline bol vmáčknutý igelit, muselo sa to stať pri balení...nalepila som na to samolepku :-)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Magic Ball

Je nielen na očiach, ale priamo pod zadkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2012)

Vymeniť kancelársku stoličku za loptu znamená denne urobiť niečo pre seba. Inšpiruje, nabáda k cvičenie, núti urobiť na pár minút prestávku v práci a vyrovnať chrbticu.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Aj keď som už v dôchodkovom veku, skúsila som na ňom cvičiť na dovolenke, po dvoch týždňoch menšia pneumatika okolo pása, tak to ma dostalo. Preto som si ho objednala domov. Nemusím behať do posilky, cvičím kedy chcem a koľko chcem - vládzem (roky neoklamem). Je pravda, že spočiatku sa Vám môže zdať, že cvičenie je namáhavé a bolí, a že prístroj niečo stojí. Áno je to tak, ale nič nie je zadarmo. Aj moja nadváha nebola zadarmo, a aj následné zdravotné problémy, z nej vyplývajúce niečo stoja. Prečo by som mala dávať peniaze za nezmyselné a neúčinné prípravky na chudnutie, keď ich môžem dať za niečo zmysluplnejšie. Rozhýbať telo i kosti, i keď už nie sú najmladšie, je presne to čo potrebuje človek v každom veku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.02.2017)

Skutočne pomáha, výsledky vidno už po dvoch týždňoch cvičenia - denne aspoň tých 5 minút (rozložených - nie v kuse)

Namáhavé, ale nič nie je zadarmo



Recenzia Posilňovač prsných svalov Body-Solid Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Na začiatku som dala 10 opakovaní a mala som dosť, je to fakt náročné, aj keď na videu to vyzerá relatívne jednoducho. Pritom bežne cvičievam brušáky a sklápačky, takže ma to zaskočilo, aké je to náročné. Ale po týždni si telo zvyklo a darí sa mi pri 2 malých deťoch spraviť 120 opakovaní rozložených na 3-4 časti. Super, že to nezaberie dokopy viac ako 5 minút a človek hneď cíti, že svaly pracujú :) A to som zatiaľ na najľahšej úrovni, uvidíme, ako budem postupovať ďalej. Kombinujem aj s orbitrekom a pilatesom na fitlopte, tak snáď sa požadovaný účinok dostaví. Ideálne na domáce posilovanie, nezaberá veľa miesta.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2017)

- stroj spĺňa to, čo som od neho očakávala - kvalitný produkt - výborne posiluje svaly takmer celého tela - jednoduchá montáž

- návod by mohol byť písaný väčším písmom - iné nezistené



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Posilňovač prstov inSPORTline GR4503

Po devätnásťročnej pauze zapríčinenej zdravotnými problémami sa pokúšam opäť pokúšam vrátiť k posilovaniu a myslím, že nazačiatok je to veľmi dobrý produkt. Veľmi dobre sa s ním cvičí a oceňujem aj to, že sa predáva v pároch. Cvičenie s ním je doslova pôžitok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2013)

Spokojný s cenou aj s vyhotovením.

-



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky