Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Eliptical inSPORTline Madesto

stroj je velmi tichy, nezabera vela miesta, velmi dobre sa mi na nom cvici. Display zobrazuje vsetko co potrebujete-cas, pocet "prejdenych" km, pocet spalenych kalorii, priemernu rychlost,....A ma aj drziak na tablet, co je velka vyhoda. a navyse este aj super vyzera :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.01.2018)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Obchod odporúčam. Autotrakčné lehátko je veľmi dobrá pomocka na cvičenie pre ľudí ktorí majú problémy s chrbticou - platničky, skolióza ale aj na iné problémy. Vrelo odporúčam tento výrobok, je to stabilné lehátko so silnou konštrukciou, pekný dizajn.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.08.2015)

Rýchle doručenie - hneď na druhý deň. Kvalitné obrázky výrobku a popis. Záruka na 5 rokov pri tovare nad 159,60 Eura Doprava zadarmo.

Nesúlad poisu na web stránke s návodom na použite, čo sa týka nosnosti lehatka. Na web stránke je uvedené 150kg a v návode na použitie je 136 kg



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

na produkt ma upozornila reklama produkt som si pre seba zakúpila na jar tohto roku sformovanie postavy trvalo asi 2 mesiace, cvičila som 3 krát denne moje úspechy s cvičením si všimli aj ostatní a produkt si po mojom doporučení zakúpili 3 priateľky tento mesiac som produkt zakúpila pre švagrinú ako výborný darček pod stromček uvažujem aj nad kúpou ďalších produktov z Vašej ponuky

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.11.2009)

ľahko zložiteľné nezaberie veľa miesta cvičenie je jednoduché a veľmi účinné podarilo sa mi veľmi pekne sformovať postavu



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

odporúčam ostatným, ktorí sa nevedia rozhodnúť nedá sa to porovnať so stacionárnym bicyklom, oveľa, oveľa náročnejšie , ale ten úžasný pocit " PO"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2010)

tichý a plynulý chod

fyzicky náročné, ale v konečnom dôsledku neskutočne dobré



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Magic Ball

Je nielen na očiach, ale priamo pod zadkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2012)

Vymeniť kancelársku stoličku za loptu znamená denne urobiť niečo pre seba. Inšpiruje, nabáda k cvičenie, núti urobiť na pár minút prestávku v práci a vyrovnať chrbticu.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Airin

kvalitny stroj s konstrukcnymi chybami ale ako som spominal do 182cm je viac ako pouzitelny a celkom si tu kyselinu mliecnu uzijete.)) Skusal som vsetko.. vsetky moznosti ale sedlovku mam na max a to este neprepinam kolenny klb skor naopak potrebujem este tam 1 cm. (tu bolest v upone nad kolenom vsetci dobre poznate ak mate sedanku prilis nizko,,) Neviem podla coho inzinier navrhoval geometriu ale viem ze na cestnom bicykli nesedel.. mam priemernu vysku 182 nik vyssi sa na nom nezabavi a nizsi zas bude mat velky problemi obsediet koli zlemu uhlu a nedostatocnemu "prisunu"riadidiel k "stredovemu zlozenou cajgla." tak neviem pre hoho vlastne je okrem ludi od 178-183.. (ospravdelnujem sa za chyby ale nchce sa mi po sebe citat tie hovadiny ked vy po sebe neviete skotrolovat co predavate..))

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.11.2017)

Pevna konstrukcia vymenitelne sedlo aj ked s kopromisom v podstate skvele manipulovanie vdaka gumenym kolieskaam aj napriek cca60kg vzhlad tichy chod (ozaj skoro nepocujuci) slusny odpor aj pre velmi silne stehna.. ozaj to nema strop ) prevededenie na prvy pohlad dobre ale o tom nizsie..

Najvacsia nevyhoda je ze je podla mna max. do vysky 183-184cm konstrukcia sa tvari ze je do viac ale mojich priemernych 182 cm ja asi vrchol. Sedlovka vas dalej vlastne nepusi a uz by ste nedostatocne vystieral v najnizsej polohe koleno taktiez po vymenne sedla ho mam co najbilzsie mozne nad klukami ale ak je moc v zadu tak ten tovarny offset trie o stehna. Takze tovarny bezec je na max v predu, sedlovka je na max hore a jedine co sa da trosku nastavit na 182cm je 2-3cm hybat z lizinnou. inak sedite neprirodzene az bolestivo. Takisto dalsia konstrukcna chyba su " U riadidla" .Maju o par stupnov nedostatocny uhol a uzivatel nedokaze koli nerorodzennemu vyhnutiu zapasti vydraz viac ako par minut.. Druhy ohyb je zas uz daleko a trpia ruky a ramena takze tiez stoji za prd. Jedine co okrem nepouzitia riadidiel je pouzitelne ako tak sie zlaozenie sa na rajdy akona casovkarskej koze..lenze opat je vnutorne ucko moc siroke ale dal sa to ako tak.. drziak na flasu je moc nizko a celkom sa nartapite zo zapichunutim flase pedale su tiez nic moc (lave SPD mi nefunguje vobec) je to taka velmi uboha napodobenina ale daju sa vymenit teda vlastne som to neskusal .(neviem ci su to staandartne zavity) ale ta kosickova strana sa da pouzivat a aspon si nohy oddychnu aspon v zime od tretier.. pri mojej vyzke 182 treba vlastne mat zrazene sedlovy a riadilovy posuvny regulator co najviac k sebe sk to myslite aspon trochu vazne s treningom za 550e



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Lepší stroj na brucho nepoznám :) a nielen na brucho ale aj zadok,nohy a ruky ..nikdy som na takom stroji necvicila ale zaujalo ma to tak si hovorím skúsim si objednať veď aj cena je prijateľná, a neľutujem! Neustále ma to ťahá zacvičiť si, a ked cítim ako mi pracujú svaly az mám svalovku tak ta motivácia je väčšia a väčšia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.11.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2018)

trakčnú lavicu som si objednala na zlepšenie môjho zdravotného stavu, mám problémy s chrbticou a platničkami. Používam ju krátko asi týždeň jeden krát za deň večer pred spaním na jednu minútu v 30 stupňovom uhle. Lepšie sa mi potom spí a prespím celú noc, predtým som sa budila na časté bolesti pri otáčaní. Odporúčam aj ostatným kto má problém s chrbticou.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

Vrelo odporúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúčam!!!!!

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2013)

Výborný na cvičenie a pohyb celého tela - je fakt výbornýýýýýýýýýýýýýýýý - pozerám telku a cvičím



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline JOTA

- nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, - produkt je kvalitný, cenovo prístupný, spĺňa moje požiadavky, je priamo od výrobcu, - používam ho každý deň min. 20 minút - vrelo ho odporúčam - kúpou produktu chcem urobiť niečo pre svoje zdravie ale aj zdravie mojej rodiny - s kúpou som veľmi spokojná

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2015)

-nezaberá veľa miesta, slúži na účel, ktorý som si vybrala, vyhovuje lepšie ako rotoped, spĺňa moje požiadavky - rozhodla som sa zo zdravotných dôvodov



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia MultiTrainer inSPORTline - závesný posilňovací systém

Pouzivala som ho, ked som cvicievala s trenerom, tak som si multitrainer kupila pre vlastnu potrebu, velmi mi vyhovuje. Posilni jednym cvikom viac svalov a je to vyborna obmena, ak niekto dlohodobo cvici rovnake cviky - je to skvela zmena v cviceni. Multitrainer je lahky, skladny. Urcite by som ho odporucila ostatnym.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.02.2012)

posilnuje vela svalov naraz

málo cvikov na DVD hlavne na zadok a nohy



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Používam ju dva týždne každý deň asi 5 min. Cítim sa oveľa lepšie. Určite odporúčam aj keď nemáte problémy s chrbticou. Kvalita je postačujúca, podľa mňa úplne zbytočné kupovať drahšiu. Som maximálne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2018)

Výhodný pomer ceny a kvality Úplne postačujúce na domáce použitie

Trochu neprehľadný návod na montáž



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Bradlá a hrazda 2v1 Benchmark D8

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)

Pozitívne je, že sa dá precvičiť viac svalových skupín od pása vyššie. Účel plní dobre. Dve farby - ja som si vybral bielu. Jednoduché prehodenie konštrukcie do inej polohy a tým väčší počet cvikov. Zacvičíte si už, keď budete meniť pozíciu konštrukcie z jednej na druhú ;-) konštrukcia je pomerne ťažká, ale dostatočne robustná. Nasadenie plastových úchopov /rúčiek/ je príliš natesno. Dá zabrať a jeden tréning máte už pri samotnej montáži za sebou.

Návod po poľsky - obrázky sa dajú pochopiť, ale ak je v návode nejaké dôležité upozornenie, tak to môže veci komplikovať. Niektoré skrutky a podložky nie sú v návode, ale v balení sú. Je tu potrebná určitá zručnosť - nedoťahovať jednotlivé skrutky na doraz, nechať im voľnosť - poskladať celú konštrukciu a na záver úplne dotiahnuť /platí pre podobné produkty všeobecne/. Nemá žiadne kotviace prvky do steny - ani nie sú odporúčané.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Chcel som produkt, ktorý by pomohol mojej boľavej chrbtici a zatiaľ sa mi osvedčil. Používa sa mi veľmi jednoducho a spoľahlivo a hneď zo začiatku cítim okamžitú úľavu hlavne v oblasti krčnej chrbtice a tiež pri bolestiach hlavy spôsobených práve poškodením krčnej chrbtice. Z vlastných skúseností odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.10.2015)

Zatiaľ som s tovarom maximálne spokojný.

Nemám žiadne námietky



Recenzia Gymnastická lopta Super ball 85 cm

Posudzoval som cenu/kvalitu a oproti ponuke v zdravotnych potrebach fitlopta 85 cm za 41 Eur, mi toto absolutne vyhovuje.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Vlastnosti popisane v popise produktu sedia na vyrobok, Sme spokojny, Ja vyuzivam na sedenie a deti na cvicenie.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia MultiTrainer inSPORTline - závesný posilňovací systém

chcel som si doma zacvičiť a nie som fanda činiek, toto spnilo moje očakávania hocikedy si dám doma 10-15 minút a hneď sa človek cíti lepšie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2014)

kvalitné prevedenie dá sa na tom precvičiť celé telo za chvíľu zavesenie na viac spôsobov je bezproblémové aj nadstavenie dĺžky

-



Recenzia Neoprénové závažie na členok a zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Neoprénové závažie na zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Posilňovač prsných svalov Body-Solid Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky