Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Obchod odporúčam. Autotrakčné lehátko je veľmi dobrá pomocka na cvičenie pre ľudí ktorí majú problémy s chrbticou - platničky, skolióza ale aj na iné problémy. Vrelo odporúčam tento výrobok, je to stabilné lehátko so silnou konštrukciou, pekný dizajn.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.08.2015)

Rýchle doručenie - hneď na druhý deň. Kvalitné obrázky výrobku a popis. Záruka na 5 rokov pri tovare nad 159,60 Eura Doprava zadarmo.

Nesúlad poisu na web stránke s návodom na použite, čo sa týka nosnosti lehatka. Na web stránke je uvedené 150kg a v návode na použitie je 136 kg



Recenzia Vyhrievané autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2021)

Nakoľko mám zdravotné problémy s chrbticou som vysoko spokojná s inverznou lavicou. Ďakujem a verím, že mi to prospeje a bude slúžiť dlho . Bola to dobrá kúpa. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

Videla som ho u kamarátky, zaujal ma. Myslím, že aj svojou cenou a tým, že v byte nezaberá veľa mieste. No a hlavne sa zameriava na spevnenie problematických partií žien.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2011)

Myslím, že cvičenie na ňom nie je náročné hlavne z časových dôvodov, každý deň na ňom cvičím cca 3-4 krát asi minútu až päť. Výsledky som na sebe síce ešte veľmi nespozorovala, ale mám ho krátko. A hlavne nezaberá veľa miesta v byte.

Nezistila som nič proti, možno len to, že keď ma cvičenie omrzí, tak je dosť malý na odkladanie oblečenia.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Hľadal som produkt blízko úrovne profesionálneho, čo mi tento výrobok plne splnil. Zo zatiaľ 10 dennej skúsenosti ho môžem vrele odporučiť každému. Je pevný, kvalitný, ľahko skladateľný podľa dobrého návodu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2021)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Fajn, odporúčam babám, čo nemajú čas chodiť do posilňovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2010)

Šikovný, malý na uložeženie a uskladnenie, rýchle zloženie, nezaberie veľa miesta. 1. Potrebujem zhodiť bruško a posilniť br.svalstvo.

Zatiaľ som nič neobjavila.



Recenzia Veslársky trenažér inSPORTline River

S trenažérom som veľmi spokojný. Splnil moje očakávania, možno povedať, že až nad mieru, ktorú som očakával. Cvičenie na tomto trenažéri je návykové a neľutujem, že som išiel do vyššej ceny, stálo to za to :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.03.2024)

kvalitné prevedenie tichý ľahko zložiteľný veľmi dobré funkcionality veľmi pekný dizajn



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Thenar

Zatiaľ málo používaný. Jednoduchá manipulácia. Možnosť nastavenia obtiažnosti. Návod a postup na stránke predávajúceho. Manuál bol pribalený v škatuli. Zvládajú na stroji cvičiť aj deti. Zatiaľ spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.03.2024)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Air

odporúčam tento výrobok, lebo kvalita sa dá porovnať aj s oveľa drahšími, páči sa mi dizajn, stabilita, tichý chod, zatiaľ som nezistila nič negatívne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2015)

pekný dizajn, tichý chod , som veľmi spokojná

nič



Recenzia Gymnastická lopta inSPORTline Magic Ball

Je nielen na očiach, ale priamo pod zadkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2012)

Vymeniť kancelársku stoličku za loptu znamená denne urobiť niečo pre seba. Inšpiruje, nabáda k cvičenie, núti urobiť na pár minút prestávku v práci a vyrovnať chrbticu.



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Neoprénové závažie na členok a zápästie inSPORTline 2x1 kg

Činky plnia svoju funkciu, kvalita je super a za tú cenu sa to naozaj oplatí. Brali sme do športového krúžku väčšie množstvo týchto činiek a sme plne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.01.2015)

Vinylové činky 2x1kg sú skvelé Šírka rukoväte postačujúca Dobré spracovanie, príjemný povrch Dobre sa držia v rukách

Objednal som si činky a hodilo mu tu obrázok závažia na ruky (neviem či nastala chyba na stránke obchodu alebo heureky)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Produkt som si vybrala z dôvodu spevnenia brušných svalov. Pri cvičení ma vždy pobolieval chrbát a šija, nevedela som cvičiť správne a tento produkt je pre mňa ako stvorený. Pohodlné cvičenie s vynikajúcimi výsledkami, ktoré som dosiahla. Produkt je aj nenáročný na priestor a jednoduchý na zloženie a následne prípadne rozloženie a uloženie. Cena je vynikajúca!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2011)

Pohodlnosť, vynikajúce výsledky už po pár sériach cvičenia, vynikajúci stroj na brušné svaly, najlepší s akým som sa doteraz stretla a vyskúšala. ODPORÚČAM!



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET600i

Bol to môj vysnívaný darček,úplne skvelý čo sa týka veľkosti,vhodný do bytu aj menšej izby,čo ma veľmi prekvapilo je tichosť,naozaj nič nepočuť pri cvičení,manžel ho poskladal úplne bez problémov,všetko krásne vysvetlené,používam ho zatiaľ 10 dní ale absolútna spokojnosť,sú tam aj prednastavené programy,takže naozaj kvalitné cvičenie a spaľovanie,výhoda je že cvičím kedy chcem,čo chcem ,či si nastavím v manuáli alebo prednastavený program.A to sa teda riadne zapotím :-) Odporúčam všetkými desiatimi,ktorí nad ním uvažujú :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2020)



Recenzia Hrazda do dverí inSPORTline HR5004

Zarazila nás skutočnosť, že sa nedá upnúť na zárubňu širšiu ako 21 cm, čo sme si predtým v popise nevšimli, resp neviem či je to v popise uvedené. Ale nie je to pre nás problém, uchytili sme na iné dvere.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.06.2022)

Všetko sedí ako má, tovar spĺňa to, načo je určený.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.02.2023)

Bicykel budeme využívať v domácej posilňovni, zariadenie má kvalitné prevedenie, bicykel je mohutný a stabilný, montáž bola jednoduchá - nenáročná, jazda je pohodlná - rukoväť aj sedadlo sú vhodné, bicykel je vhodný aj pre vysoké osoby. Cena určite zodpovedá kvalite.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.09.2019)

Výrobok úplne zodpovedá popisu na stránke obchodu. Odkedy ho mám, cvičím na ňom každý deň, cvičenie nie je veľmi fyzicky náročné, ale miernu svalovicu cítim. Verím, že zanedlho bude vidieť aj výsledky.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia VibroGym inSPORTline Lotos

sestra ma tuto plosinu a na zaklade cvicenia na nej som si ju objednala aj ja, je to vyborny pomocnik pri chudnuti, aj ked je to dlhodobejsieho razu cca rok. je vyborna aj pri stuhnutom svalstve - clovek sa na nej uvolni

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.09.2012)

clovek sa na tejto plosine uvolni, nezapoti sa,spevni / vyformuje svalstvo, schudne

pokial chcete schudnut, spevnit svalstvo je to dlhodobejsia zalezitost



Recenzia Eliptical inSPORTline Caracas

Velmi dlho som vybeala medzi KETTLER a ATLANTA orbitrekom ale padla dobra volba na ATLANTU JE TO VELMI TICHY STROJ vobec ho neni pocut a nie je moc velky uplne vhodny do bytu som velmi rada ,ze som sa rozhodla pre tento stroj .VRELO odporucam dakujem za ochotu personalu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.08.2014)

nevedela som kde mam objednat ,nakoniec som sa rozhodla pre tento tovar a nebanujem tichucky nie moc vysoky akurat pre zeny super

nic



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline inCondi ET520i

Dobrý, funkčný stroj na behanie bez zbytočného zaťaženia kĺbov. Reklamované behanie podľa streetview nefunkčné a aplikácie často padajú.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.03.2019)

pevná konštrukcia snímač tepu

aplikácie s mapami nefungujú (iConsole3), street view behanie vôbec nejde (iConsole+)



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu odporúčam určite. základ domácej telocvične spolu so stacionárnym bikom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2015)

vždy som niečo také chcel.Mám 193 cm a váhu okolo 85kg. Ako základ na cvičenie s vlastnou váhou určite odporúčam. Lakťové opierky na cvičenie brucha možno budú úzke silnejším postavám, ale mne celkom vyhovuje proporcia celej hrazdy.

výrobcovi odprúčam lepšiu baliacu techniku výrobku. hrazda prišla na niektorých miestach obúchana až do kovu



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Je vhodný aj pre vyššie postavy, mám 193 cm a je dostatočne dlhý aj pre mňa, sedačka nenaráža do dorazu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2015)

dobrá cena vhodný na domáce použitie tichý možnosť rôznych cvikov, aj v stoji, vďaka "šlapkám" vpredu



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky