Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2021)

Nakoľko mám zdravotné problémy s chrbticou som vysoko spokojná s inverznou lavicou. Ďakujem a verím, že mi to prospeje a bude slúžiť dlho . Bola to dobrá kúpa. Prajem Vám veľa spokojných zákazníkov.



Recenzia Vyhrievané autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Sme starsi manzelsky par a povodne sme chceli kupit izbovy bicykel. Nakoniec sme sa rozhodli na veslovaci trenazer, pretoze pri cviceni su zapojene prakticky svaly celeho tela. Pristroj sa stal sucastou nasho kazdodenneho zivota.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.11.2020)

lahka montaz skladaci tichy moznost cvicit v sede a aj v stoji

rozlozeny zabera dost miesta, ale prave preto sme volili skladaci model ;)



Recenzia Vyhrievané autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

veľkosť, nastavenie rýchlostí, výborné opierky na ruky, stabilita stroja

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

veľkosť, nastavenie rýchlostí, dobré držiaky na ruky



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Stroj som si vybrala na základe referencií či už na stránke alebo aj na FB profile insportilu. A nesklamal ma. Referencie rozhodne neklamali, stroj zodpovedá aj tomu, čo je napísané na stránke. Rozhodne neľutujem túto investíciu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.12.2014)

1. Skladala som ho s otcom, išlo to hladko. Netreba montáž odborníkom, absolutne. 2. Veľmi tichý. Zo začiatku pri cvičení plastové časti vydávali zvuky, ktoré sa mi nepáčili, ale po riadnom dotiahnutí všetkých možných šróbov už šlape potichu. 3. Veľmi dobre "nastavené" úrovne záťaže 4. Cvičíme na ňom štyria rôznej váhovej kategórie a zatiaľ zvláda :)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Power Master X

Vybrala som si tento prístroj, lebo je možnosť mať ruky v rôznych polohách pri cvičení. Je to ako ozajstné veslovanie. A taktiež tichý chod sa mi páči, žiadne zvuky, nikoho neruším. Tiež som bola príjemne prekvapená z predprípravy montáže, skladanie bola hračka. Ďakujem zodpovedným pracovníkom. S výrobkom som zatiaľ veľmi spokojná. Môžem odporučiť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.07.2022)

Tichý chod Skladnosť Variabilita cvičenia



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Tento produkt som vybral po dôkladnej prehliadke aj iných výrobcov výrobku. Pokiaľ dodržíte inštrukcie k používaniu v návode k výrobku, Vaša spokojnosť bude rovnaká, ako v mojom prípade. V mojom prípade došlo už po prvom použití výrobku k citeľnej úľave bolesti chrbtice. S produktom teda mám len tie najlepšie skúsenosti. Kvalita spracovania prihliadnúc k cene za výrobok je v poriadku. Dovolím si tvrdiť, že v danej cenovej kategórii je to najlepší výrobok.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2014)

Všetky dostupné údaje o výrobku či už na webe, alebo aj v ústnom podaní od iných spokojnáých užívateľov sú absolútne pravdivé.



Recenzia Posilňovacia lavica inSPORTline Profi Sit up bench

skvela polohovatelna lavicka za rozumnu cenu, robustna konstrukcia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2011)

moznost polohovania nielen s inklinaciou ale aj s deklinaciou; dobry material (sedacka)

montaz sedacky/opierky (prilis uzky otvor pre osovku, bez kladiva to nepojde)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Na začiatku som dala 10 opakovaní a mala som dosť, je to fakt náročné, aj keď na videu to vyzerá relatívne jednoducho. Pritom bežne cvičievam brušáky a sklápačky, takže ma to zaskočilo, aké je to náročné. Ale po týždni si telo zvyklo a darí sa mi pri 2 malých deťoch spraviť 120 opakovaní rozložených na 3-4 časti. Super, že to nezaberie dokopy viac ako 5 minút a človek hneď cíti, že svaly pracujú :) A to som zatiaľ na najľahšej úrovni, uvidíme, ako budem postupovať ďalej. Kombinujem aj s orbitrekom a pilatesom na fitlopte, tak snáď sa požadovaný účinok dostaví. Ideálne na domáce posilovanie, nezaberá veľa miesta.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2017)

- stroj spĺňa to, čo som od neho očakávala - kvalitný produkt - výborne posiluje svaly takmer celého tela - jednoduchá montáž

- návod by mohol byť písaný väčším písmom - iné nezistené



Recenzia Twist stepper inSPORTline Skeleton

1

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

S týmto strojom som spokojná, keďže mám problémy s chrbticou je pre mňa oveľa výhodnejšie praktizovať cviky na tomto stroji, ako brušáky, pri ktorých moja chrbtica trpí ešte viac.Páči sa mi, že stroj sa dá využiť viacúčelovo, čiže má záber na viacero telesných partií.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2016)

Viacúčelové využitie Podpora zdravia chrbtice



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Stroj som si kúpil kvôli silným a opakovaným bolestiam chrbtice. Vnímam ho aj ako akútnu liečbu, ale hlavne ako výbornú prevenciu proti zablokovaniu stavcov. V kombinácii s cvičeniami a posilňovaním brušného a chrbtového stavca pomocou stroja "Posilňovač na brucho inSPORTline Work King" a aktívnym pohybom vonku (stačí aj rýchla chôdza alebo Nordic Walking) sa dá znížiť riziko zdravotných problémov vyplývajúcich z veku a nášho sedavého spôsobu života.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.03.2013)

Ľahká montáž, pevná konštrukcia, veľmi ľahko sa na nej cvičí. Skutočne dobre naťahuje chrbticu, dobrá altertnatíva proti tomu istému prístroju v drahých rehabilitačných strediskách.

Nemožnosť zložiť na prepravu. Naoizaj by pomohlo, keby som si napr. na predlžený víkend a pod. mohol stroj pohodlne zbaliť do kufra auta.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Sestra tento stroj používa viac ako mesiac a vidím výsledky, preto som si ho kúpila aj ja. Asi nie je vhodý pre mužov (podľa mnou prečítaných recenzií), ale určite doporučujem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2012)

kvalitný stroj pre domáce posilňovanie spratný pohodlný

zatiaľ som spokojná



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Zatiaľ máme tovar len krátku dobu a neviem sa jednoznačne vyjadriť o jeho účinkoch. Očakávame jeho pozitívne účinky (na základe dostupných informácii sme pristúpili k jeho zakúpeniu)!!! Podobný výrobok od iných výrobcov sme nemali možnosť vyskúšať, tak že by bolo nefér k tejto veci sa vyjadrovať. Zrejme ho budú využivať klienti ktrorí majú jednoznačne zdravotné problémy s chrbticou ale nevylčujeme resp. doporučujeme jeho preventívne využitie!!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.08.2017)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Za tu cenu sa lehatko naozaj oplatilo, a ak ma niekto problemy s chrbticou, tak investicia 120 eur za to naozaj stoji.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2017)

Jednoduchost montaze - zvladol som to sam bez pomoci, zatial pouzivam kratko na posudenie ucinkov, avsak je to vyborny relax a po pouziti sa citim lepsie.

Lehatko sa neda zlozit a zabera v dome vela priestoru



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu je to super, veža nezaberá veľa miesta a je celkom robustná. Trocha sa ale "hýbe" a odporúčam koncentrované cvičenie s plynulým pohybom, nie som si istý, či by dlhodobo vydržala nejaké prudké výšvihy a podobne. Tiež sa skôr hodí pre menších - priemerných cvičencov, ak máte 185 a viac, porozmýšľal by som nad niečím väčším. Ja mám 190 a dá sa, ale vedel by som si predstaviť aj štedrejšie rozmery. Ak máte "bežných" 175-180 a 80 kíl tak bez obáv kúpte.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2014)

lacné, ľahká montáž - zvládne aj jeden človek bez problémov, prehľadný a jasný návod, kompaktné rozmery, sklápacie bradlá, robustná konštrukcia až na jeden detail dole.

konštrukcia sa mi zdá trocha nedotiahnutá, hlavne ten spoj dvoch častí hlavného nosného profilu na najviac namáhanom mieste. Mám 100 kíl tak uvidím, či to vydrží, profil je celkom hrubý, tak je to hádam dosť predimenzované a nezačne to po pár mesiacoch praskať. Tiež bradlá sú trocha úzke. Ja mám takmer 190 cm a je to tak na hranu pohodlného používania.



Recenzia Vyhrievané autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Heaty

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

skutočne odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.08.2013)

vyhral vo výbere na základe recenzíi a nesklamal...skvelý skutočne tichý chod, splnil presne moje očakávania...mám ho 3 týždne a po každodennom používaní už vidno prvé výsledky :)

nestačí ho kúpiť, pre žiadaný efekt treba aj používať :)



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu odporúčam určite. základ domácej telocvične spolu so stacionárnym bikom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2015)

vždy som niečo také chcel.Mám 193 cm a váhu okolo 85kg. Ako základ na cvičenie s vlastnou váhou určite odporúčam. Lakťové opierky na cvičenie brucha možno budú úzke silnejším postavám, ale mne celkom vyhovuje proporcia celej hrazdy.

výrobcovi odprúčam lepšiu baliacu techniku výrobku. hrazda prišla na niektorých miestach obúchana až do kovu



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia VibroGym inSPORTline Violet

3D vibrácie, stabilita, výkonnosť, dobrá cena, úspora miesta, prednastavené programy,jednoduché ovládanie,odporúčam aj pre kladný vplyv na zdravie- odhlieňovanie organizmu,...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2013)

3D vibrácie, stabilný, výkonný, design, prednastavené programy, jednoduché ovládanie

nič



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Tento eliptický trenažér poskytuje takú fukcionalitu, ktorú som od takého typu stroja požadoval. Počítač umožňuje využitie jeho všetkých vlastností. Stroj ne na moje počudovanie veľmi tichý a nevydáva žiadne pazvuky, čo svedčí o dobrom dielenskom spracovaní. Dobre sa na ňom cvičí (behá). Sosúčasnými skúsenosťami s týmto trenažérom odporúčam jeho kúpu. Avšak pre tých, ktorí si veľmi "nerozumejú" s počítačmi by som odporúčal poohliadnuť sa po niečom inom, menej náročnom pokiaľ výrobca a predajca neprepracujú návod na jeho používanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2010)

- pekný vzhľad - kvalitné dielenské spracovanie

- nekvalitne napísaný návod na použitie s dôrazom na prácu s počítačovou jednotkou (vymenovať jednotlive funkcie skutočne nestačí. Nastavenie jednotlivých funkcii vyžaduje detektívnu prácu a veľkú intuíciu.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Vzhľadom na cenu zrejme najlepšie veslo na domáce použítie na CZ/SK trhu a to som hľadal dobré 3 týždne. V porovnaní so vzduchovými je veľmi tiché, ideálne do bytu - susedia budú v pohode. Vzhľadom na rozmery vhodné aj do menších priestorov. Iste, nie je porovnateľné s komerčnými vzduchovými veslami ale na bežné použitie doma, prípadne udržanie si kondície počas aktuálneho lockdownu úplne stačí a určite by som ho kúpil opäť. :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.02.2021)

Cena Rozmery - nezaberá miesto, ideálne do menších priestorov Možnosti regulovania záťaže naozaj pre každého vrátane tých zdatnejších Rýchle zloženie Vhodný aj pre vyšších (mám 183cm a úplne bez problémov) Ešte raz cena - v tejto cenovej kategórií zrejme bezkonkurenčné veslo na domáce použitie na CZ/SK trhu. Kvalita spracovania Dobré skúsenosti s výrobcom inSPORTline + rád podporím "domácu" značku :) Minimálna hlučnosť

Úzke držadlo - 5 cm na každej strane a bolo by to super! Nášľapy by mohli byť vyriešené trochu lepšie ale dá sa na to zvyknúť - vzhľadom na rozmery a cenu by som to ani nebral ako negatívum. Čo mi však ozaj lezie na nervy - uchytenie nôh na nášľapoch suchým zipsom. Pásiky sú fajn, široké, nerežú na nohe (v teniskách) ale samotný proces uvoľnovania a uchytávania je dosť nepraktický hlavne ak chcete veslo používať ako súčasť CrossFit-ového WODu / kruhového tréningu - rýchlo nasadnúť, zosadnúť... Avšak to je individuálne, takže ak chce niekto len veslovať, netreba to brať ako negatívum. :) Možno počítač - zdá sa že jednotky, kalórie, metre atď. ukazuje len veľmi orientačne.



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky