Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Posilňovacie stroje recenzie, recenzie posilňovacích strojov

Posilňovacie stroje - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov posilňovacích strojov. Ako sa im páči ich posilňovací stroj a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Posilňovacie stroje:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Cyklotrenažér inSPORTline Drakkaris

Hľadal som produkt blízko úrovne profesionálneho, čo mi tento výrobok plne splnil. Zo zatiaľ 10 dennej skúsenosti ho môžem vrele odporučiť každému. Je pevný, kvalitný, ľahko skladateľný podľa dobrého návodu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2021)



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

S týmto strojom som spokojná, keďže mám problémy s chrbticou je pre mňa oveľa výhodnejšie praktizovať cviky na tomto stroji, ako brušáky, pri ktorých moja chrbtica trpí ešte viac.Páči sa mi, že stroj sa dá využiť viacúčelovo, čiže má záber na viacero telesných partií.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2016)

Viacúčelové využitie Podpora zdravia chrbtice



Recenzia Eliptical inSPORTline Combre

Je nádherný a super funkčný. Doporučujem všetkým. Výborný pomer kvality a ceny. A perfektný návod na montáž, podľa ktorého si ho dokáže zmontovať asi každý :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2020)

Je nielen dobrý, ale aj dizajnovo veľmi vydarený. Je väčší, ako som si predstavoval, ale pri jeho parametroch to ináč ani neide



Recenzia Gymnastická lopta Super ball 85 cm

Posudzoval som cenu/kvalitu a oproti ponuke v zdravotnych potrebach fitlopta 85 cm za 41 Eur, mi toto absolutne vyhovuje.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Vlastnosti popisane v popise produktu sedia na vyrobok, Sme spokojny, Ja vyuzivam na sedenie a deti na cvicenie.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Vzhľadom na cenu zrejme najlepšie veslo na domáce použítie na CZ/SK trhu a to som hľadal dobré 3 týždne. V porovnaní so vzduchovými je veľmi tiché, ideálne do bytu - susedia budú v pohode. Vzhľadom na rozmery vhodné aj do menších priestorov. Iste, nie je porovnateľné s komerčnými vzduchovými veslami ale na bežné použitie doma, prípadne udržanie si kondície počas aktuálneho lockdownu úplne stačí a určite by som ho kúpil opäť. :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.02.2021)

Cena Rozmery - nezaberá miesto, ideálne do menších priestorov Možnosti regulovania záťaže naozaj pre každého vrátane tých zdatnejších Rýchle zloženie Vhodný aj pre vyšších (mám 183cm a úplne bez problémov) Ešte raz cena - v tejto cenovej kategórií zrejme bezkonkurenčné veslo na domáce použitie na CZ/SK trhu. Kvalita spracovania Dobré skúsenosti s výrobcom inSPORTline + rád podporím "domácu" značku :) Minimálna hlučnosť

Úzke držadlo - 5 cm na každej strane a bolo by to super! Nášľapy by mohli byť vyriešené trochu lepšie ale dá sa na to zvyknúť - vzhľadom na rozmery a cenu by som to ani nebral ako negatívum. Čo mi však ozaj lezie na nervy - uchytenie nôh na nášľapoch suchým zipsom. Pásiky sú fajn, široké, nerežú na nohe (v teniskách) ale samotný proces uvoľnovania a uchytávania je dosť nepraktický hlavne ak chcete veslo používať ako súčasť CrossFit-ového WODu / kruhového tréningu - rýchlo nasadnúť, zosadnúť... Avšak to je individuálne, takže ak chce niekto len veslovať, netreba to brať ako negatívum. :) Možno počítač - zdá sa že jednotky, kalórie, metre atď. ukazuje len veľmi orientačne.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Spokojnost s nakupom aj s produktom

Celkové hodnotenie: 9.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.05.2013)

Pouzivam tyzden, zatial velka spokojnost, primerana kvalita k cene, vyborny produkt na domace pouzitie, prijemnym prekvapenim je avizovany tichy chod



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Hladal som elipticky trenazer v kvalite,ktora vydrzi roky. Ako strojny konstrukter mozem potvrdit kvalitne tuhe prevedenie stroja s gulockovymi loziskami s moznostou servisovania v buducnosti,cize ziadna jednorazovka. Je vhodny aj pre vysokych aj nizkych ludi,aj dochodcom sa paci. Prijemne ma prekvapila presna zmena zataze rucnym kolieskom a najvyssi stupen je uz riadna sila! . Riadenie zataze pocas cvicenia computerom a dalsie funkcie,ktore maju vyssie modelove rady su pre nas nepodstatne.Prilozeny jednoduchy computer (ocenujem velke cislice) pre nase ucely bohate staci. Odporucam! , produkt zodpoveda cene.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2018)

kvalitna tuha konstrukcia,velmi tichy chod, gulockove loziska, vyborna regulacia zataze,velke pismena displeja,krasny dizajn

manzelka hovorila,ze sama by to nedokazala zmontovat :-)



Recenzia DPEC-SF Body-Solid Pro-Dual Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Profi

Potrebujem tento produkt k svojej práci pevná konštrukcia stabilita a odolnosť pri častom používaniíje veľkou výhodou a určite by som produkt odporúčal aj keď ho mám ešte krátko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.10.2015)

Kvalitny material dizajn



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta Black

Mám ho krátko. Spĺňa účel. Prijateľná cena. Doprava zdarma. Odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2015)

Ľahko sa na ňom cvičí. Relatívne tichý. Nosnosť. Montáž doma bez montéra.

Hodnoty na panely by sa mohli zobrazovať súčasne a nie jednotlivo, stláčaním tlačítka.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Už po prvých skúsenostiach je možné konštatovať, že trakčná lavica je výborný prostriedok na ovplyvnenie telesných funkcií. V mojom prípade, bolesti chrbtice ustúpili prakticky ihneď. DOPORUČUJEM!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.02.2016)

Výborná cena, doprava zdarma až k dverám bytu. Veľmi rýchla dodávka. Výrobok je plne funkčný a bezpečný.

Vyrobené v P.R.C., niektoré časti sú trochu voľnejšie, ale nemá to vplyv na funkčnosť a bezpečnosť.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.09.2018)

Solidna konstrukcia, prevedenie odflaknute co sa tyka kvality sitia a spojov celkovo. Za tu cenu vsak odporucam, sluzi kratko, zatial velmi dobre a spolahlivo. Moznost nastavenia uhla sklapania.

Navod je uplne nanic. Malinke mikropismenka, obrazky len machulky. V navode preskocene kroky, ako si to mate bezpecne zmontovat. Pouzite radsej zdravy sedliacky rozum.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

ešte ho namám doma , ale ked sa to tak stane a bude mi tovar doručený vám určite napíšem svoj názor..inak stretla som sa s tymto výrobkom a veľmi ma zaujal a dokonca som ho vyskúšala a veľmi sa páčil.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2010)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Misouri

zatial spokojnosť, nenašla som na ňom žiadne nevýhody, dobrá cena, tichý chod, ľahko sa s ním manipuluje, ešte ho nemám dlho, ale myslím, že ho môžem odporučiť, na domáce cvičenie úplne stačí

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2015)



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

produkt som si vybrala hlavne pre jeho nehlučnosť je vhodný do bytu používam ho denne výhodou je aj 8 záťažových stupňov chod je nielen absolútne nehlučný, ale aj plynulý určite by som ho odporučila ostatným klientom

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2009)

najväčšou výhodou je nehlučnosť dobrá veľkosť - vhodný do bytu kvalitný, vhodný na denné používanie dobrá cena za danú kvalitu



Recenzia Posilňovač prsných svalov Body-Solid Pec Dec

Super stroj do našej novej domácej posilovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

Perfektný

Manuál na poskladanie tohto stroja je trocha neprehľadný, všetko je na jednej strane a keď sa na to pozriete neviete kde máte začať. Ale nakoniec sme ho úspešne zložili. A funguje :)



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2018)

trakčnú lavicu som si objednala na zlepšenie môjho zdravotného stavu, mám problémy s chrbticou a platničkami. Používam ju krátko asi týždeň jeden krát za deň večer pred spaním na jednu minútu v 30 stupňovom uhle. Lepšie sa mi potom spí a prespím celú noc, predtým som sa budila na časté bolesti pri otáčaní. Odporúčam aj ostatným kto má problém s chrbticou.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Verge

Používam ju dva týždne každý deň asi 5 min. Cítim sa oveľa lepšie. Určite odporúčam aj keď nemáte problémy s chrbticou. Kvalita je postačujúca, podľa mňa úplne zbytočné kupovať drahšiu. Som maximálne spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.05.2018)

Výhodný pomer ceny a kvality Úplne postačujúce na domáce použitie

Trochu neprehľadný návod na montáž



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Keď si odmyslím odfláknuté uloženie náradia a nedomyslenú konštrukciu , tak ide o veľmi dobrý produkt. Cenovo dostupný a poslúži presne na to , na čo je určený a o bez problémov. Preto 4 hviezdičky.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2020)

Konštrukcia drží S expanderom sa vďaka tejto hrazde dajú odcvičiť takmer všetky partie na vrchnej časti tela Pekný dizajn

Skrutky , matice a podložky prišli rozhádzané po celej krabici Montážne kľúče sú takmer nepoužiteľné Návod je v niektorých častiach neprehľadný Nedomyslená konštrukcia. Os ktorá bude slúžiť ako hrazda , musíte dostať cez dva otvory, ktoré presne kopírujú veľkosť osy. Nakoľko je os na koncoch zahnutá , tak to ide celkom ťažko. Protišmykové peny na oboch koncoch hrazdy som musel rozrezať a dať dole. Boli tam napevno prilepené a keďže otvory na uchytenie hrazdy sú tak veľké , aby nimi prešla samotná hrazda, tak nebola iná možnosť, iba peny odrezať. Pri osádzaní hrazdy do otvorov odpadlo veľa farby z honštrukcie. Chrbtová opierka bola zospodu rozrezaná v dĺžke 2cm.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

Odporúčam pre každú vekovú skupinu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.10.2014)

Výborný,tichý,bez problémov počujem TV.Chronické bolesti kolien sa zlepšili a kondícia a zvyšuje.Môžem cvičiť kedy chcem a ktorú hodinu,oproti klasickým cvičeniam.Fitko je oveľa drahšie a na stroji sa vymeníme celá rodina/4/.Odporúčam.



Recenzia Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Plus

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.07.2018)

Výborný výrobok na riešenie problémov chrbta, telo vlastnou váhou natiahuje chrbticu,znižuje sa medzi stavcové napätie ,chrbtica sa vyrovnáva a platničky sa dostavajú na svoje miesto, bolesť úplne ustupuje.



Recenzia Eliptický trenažér inSPORTline Atlanta

V danej cenovej kategórii to vyzerá ako solídny stroj. Je dostatočne robustný a pri cvičení stabilný. Je úplne tichý, prehluší ho aj samotné dýchanie počas cvičenia. Pri záťaži 90kg sem-tam vrzli plasty, ale stačilo pootočiť jednu plastovú krytku a bolo ticho. Montáž sme zvládli asi za hodinu bez väčších problémov. Do bytu sa celkom hodí, nepôsobí rušivo, žeby tam nepatril. Merač tepovej frekvencie je skôr "na okrasu", ale nič viac som ani nečakal, vzhľadom na princíp merania. Kto chce kvalitné meranie, kúpi si hrudný pás. Zatiaľ sme spokojní, uvidíme koľko tento výrobok vydrží.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2016)

stabilita tichý chod jednoduchá montáž cena dizajn

displej pôsobí dosť lacno, ale funguje meranie tepovej frekvencie skôr na okrasu, nezdá sa mi že zobrazuje korektné hodnoty



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Lepší stroj na brucho nepoznám :) a nielen na brucho ale aj zadok,nohy a ruky ..nikdy som na takom stroji necvicila ale zaujalo ma to tak si hovorím skúsim si objednať veď aj cena je prijateľná, a neľutujem! Neustále ma to ťahá zacvičiť si, a ked cítim ako mi pracujú svaly az mám svalovku tak ta motivácia je väčšia a väčšia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.11.2017)



Recenzia Posilňovač nôh inSPORTline Leg - Trainer

tento produkt som si vybrala pre jeho nenáročné používanie, malú rozlohu a cenovú dostupnost určite ho vrelo odporúčam všetkym dámam, ktoré potrebujú spevnit spominané problemove partie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.06.2012)

-dokonalé precvičenie problemovych partií u žien: zadok,stehná -nenáročné na používanie -stačí pár minút denne -zaberie malo miesta

-proti može byť jedine nechuť k cvičeniu, no na to predavajuci vplyv nema



Zdieľajte článok


Odporúčame posilňovacie stroje






Novinky

všetky novinky