Kúpiť posilňovací stroj – e-shop

Sprievodca výberom
strojov


Posilňovacie stroje  >  Krásna prsia posilňovaním

Krásna prsia posilňovaním

Každá žena chce mať krásne prsia, ale niektoré životné situácie, napríklad mnoho mesiacov dojčenia v snahe dať bábätku to najlepšie, bohužiaľ často vedú k strate ich pevnosti a následným pocitom nepríťažlivosti.

Môže v tomto prípade pomôcť posilňovanie? Určite áno - na to, aby sa prsia dostala do patričnej kondície, stačí štvrťhodinka špeciálneho cvičenia denne. To síce nezmení ich vzhľad a tvar priamo, ale zlepší celkové držanie tela a svalové napätie hrudníka, takže vizuálny dojem z postavy je opäť perfektný.

Využiť možno priamo posilňovača prsných svalov, polohovateľné bench lavice, kladky alebo činky - vo fitness centre aj domácom prostredí. Vďaka vysokej efektivite cvičenia a nízkej cene je veľmi obľúbený tiež gumový posilňovač ramien, paží, hrudníka a chrbta. Má tri odlišne tuhá posilňovacie tiahla a sedem rôznych obtiažností.

Je dôležité pripomenúť, že ku každému cvičenie patrí úvodnej a záverečnej pretiahnutie, počiatočné zahriatie, napríklad skoky cez švihadlo či počas, a následný strečing. U zámeru spevnenie postavy po pôrode a dojčení sa určite oplatí odborné vedenie, aby bol celkový efekt a hlavne dobrý pocit z vrátenej ženskosti čo najväčšiu!

Zdieľajte článok



Odporúčame posilňovacie stroje






Ďalšie novinky

všetky novinky